Concept

Pursuit Femmes is een concept ontstaan dóór en vóór vrouwen, waarbij je jouw unieke pak, blazer of pantalon kan samenstellen. Samen met jou creëren we looks waarop je kan vertrouwen, geheel op maat gemaakt. Wij zijn er als jij moet shinen op de belangrijke momenten in je leven.

Door jou te helpen bij de keuze van jouw outfit, zorgen we ervoor dat je unieke look jouw talenten volledig uitstraalt. We geloven dat jij daarmee ook anderen kan inspireren om hun talenten ten volste te benutten, met de nodige portie zelfvertrouwen en de ondersteuning van andere vrouwen om je heen.

Door te investeren in een uniek stuk, draag je ook bij tot meer bewustwording en verduurzaming van fashion. Wij maken jouw pak pas wanneer alle beslissingen zijn gemaakt en vastliggen, zodat we geen overstock produceren

Het vervaardigen van onze pakken gebeurt in ons Atelier in Marokko, waar we als familie reeds sinds 1972 zitten. Hier werken 90% vrouwen die het ambacht door en door kennen. Op deze manier kunnen we trots zeggen dat we echt een bedrijf van vrouwen voor vrouwen zijn.