F.A.Q.

Hoe maak ik een afspraak ?

Een afspraak is heel eenvoudig. Dit kan via onze website. Klik op de knop “maak een afspraak”, kies de winkel van jouw voorkeur (Antwerpen, Gent of vraag naar onze events op locatie) en het gewenste tijdstip. Je ontvangt daarna een bevestiging per e-mail en per sms.

Ik ben allergisch aan bepaalde stoffen, kan hier rekening mee gehouden worden?

Uiteraard houden wij rekening met mogelijke allergieën. Vermeld dit steeds al even bij het maken van jouw afspraak en laat dit ook aan de styliste in de winkel weten, zodat we jou een optimale pas- en fit ervaring kunnen bezorgen.

Hoeveel bedraagt de prijs voor een maatpak?

De stof bepaalt de prijs. Afhankelijk van welke stof je kiest voor jouw maatpak, zal de prijs goedkoper of duurder zijn. Pursuit Femmes werkt met unieke kwalitatieve stoffen die je niet vindt in confectie zaken. Een maatpak kan je bestellen vanaf 650 € en een blazer vanaf 434 €.

Hoe lang bedraagt de levertijd ?

Afhankelijk van de stoffen en de snit bedraagt de leveringstijd tussen de 5 en 8 weken. Uiteraard is er altijd een kleine vertraging mogelijk omwille van levering van de stoffen. Als klant zal je steeds op de hoogte gebracht worden van enige vertraging en uiteraard ontvang je een persoonlijk berichtje wanneer jouw maatpak beschikbaar is in één van onze winkels.

Werken jullie met een voorschot ?

Er wordt steeds een voorschot gevraagd van 50% van het totale aankoopbedrag bij het plaatsen van de bestelling in de winkel. Je kan dit voorschot betalen met bancontact, kredietkaart, payconiq of cash.

Kan ik ook een kant-en-klaar pak passen en aankopen in de winkel ?

PURSUIT Femmes staat voor uniek maatwerk, specifiek gericht op de noden van elke individuele klant. Confectie maatpakken verkopen wij dus niet. Er zijn natuurlijk wel steeds verschillende modellen en snitten beschikbaar in de winkel.

Tot welke maat kan ik een pak bestellen / laten maken?

Alle pakken worden op maat gemaakt, dus voor elke vrouw is er een maatpak beschikbaar. PURSUIT Femmes wil elke vrouw kleden in een maatpak dat hen zelfvertrouwen geeft en waarin elke vrouw zich goed voelt, ongeacht maten, kleuren en gewichten.

Bij PURSUIT Femmes werken we made-to-measure. Hierbij hangen we vast aan een vaste matenreeks waarbij we jouw maten opmeten. Wanneer u bij ons niet vindt waar u naar opzoek bent, raden wij u bespoke tailoring aan. Daarbij wordt het patroon vanaf nul getekend en is er nog meer mogelijk.

Wanneer u bij ons niet vindt waar u naar opzoek bent, raden wij u bespoke tailoring aan. Daarbij wordt het patroon vanaf nul getekend en is er nog meer mogelijk.