suiting "our women"
around the world

image (2)

meet the founders

Pursuit-icon-tangerine

PURSUIT Femmes is begin februari 2021 opgestart door drie ondernemende vrouwen. Angélique, Joy en Jill delen naast een passie in women empowerment ook een hechte familieband.

Joy van der Heijden is 26 jaar en de oudste van de twee dochters. Joy heeft eind 2020 haar diploma in toegepaste economische wetenschappen behaald en is nu helemaal klaar om haar eerste bedrijf op te zetten. Hoe mooi is het dan om dit samen met haar moeder en zus te kunnen doen?

Jill van der Heijden is 24 jaar en de jongste van de twee dochters. School of life heeft haar de afgelopen jaren de meest creatieve inzichten bezorgd. Daarmee richtte ze begin 2020 al haar eigen label JILL ANTWERP op. Jill weet PURSUIT Femmes telkens naar een hoger creatief level te brengen.

Angélique van Gils, 51 jaar, is niet alleen een fantastische moeder, maar ook al jaar en dag onderneemster in hart en nieren. Ze is onder meer mede-oprichter van Café Costume. Angélique wil vrouwen empoweren met een mooi pak of blazer, en dat doet ze het liefst samen met haar twee dochters aan haar zijde.

“Never underestimate the power of a good outfit on a bad day.”

angélique van gils

joy van der heijden

jill van der heijden

Missie & visie

PURSUIT Femmes is een duurzaam modemerk dat onstaan is uit een nood aan vrouwenpakken en blazers. We geloven sterk in de kracht en emancipatie van vrouwen, en hopen met onze kleding wereldwijd te inspireren. 

We maken unieke stukken, ontworpen door jou. Dat doen we samen tijdens een afspraak, waarbij we luisteren waarnaar je op zoek bent en samen kiezen we welke stof of snit het beste bij jou past. Na enkele weken draag jij je unieke creatie al die je op zoveel mogelijke manieren kan combineren.

Tegelijk schuilt in PURSUIT Femmes ook een edgy rock kant, waarmee we de blazers van Jill Antwerp aanbieden. Van gemaakte heren samples die eenzaam op zolder hingen voor een uiteindelijke opkoper, bedacht Jill een originele manier om de blazers nieuw leven in te blazen. Zij kiest de samples en met een nieuwe stof bewerkt ze het achterpand en de mouwen.

Ons doel? Al jouw zorgen wegnemen als jij moet shinen. Zij het voor een optreden, een presentatie, een etentje, een feest, … wat dan ook. Wij geven jou het extra duwtje in de rug, opdat jij je talent kan vervullen.