Hoe werkt het?

I. maak een (online) afspraak

II. Wij nemen je maten op

III. Kies de stof en opties

IV. Je pak is klaar!

I. maak een (online) afspraak

Een eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur zodat we voldoende tijd hebben om samen de juiste stof te kiezen en je op te meten. Tijdens deze afspraak heb je de keuze tussen een volledig kostuum, een losse blazer of een pantalon. Wij kunnen ook een rok, mantel, blazerdress of bermuda maken.

Pursuit-icon-tangerine

II. Wij nemen je maten op

Tijdens de eerste afspraak nemen we je maten op en laten we je de verschillende modellen passen. 

Bij PURSUIT Femmes kan zo goed als alles. Liever een oversized pak of een cropped blazer, alles is mogelijk. Wij passen het aan naar jouw wensen.

III. KIES JE STOF EN OPTIES​

We gaan een blazer, pantalon, maathemd of blazerdress samenstellen in de voor jou perfecte stof/kleur met de nodige opties: met of zonder zakken, lengte van het jasje, breedte van de broek, initialen, knopen en zelfs een unieke binnenvoering.

It is all about the details!

Pursuit-icon-tangerine

IV. Je pak is klaar!

Ongeveer 5 weken of voor een luxueus stoffenhuis 7 weken. Als je bestelling klaar is, nodigen we je uit om deze finaal bij ons te passen. Indien er een aanpassing nodig zou zijn, dan is dit binnen een week klaar. Wij zorgen ook dat jouw eindlook compleet is door je de nodige tips & tricks te geven.

Prijzen

enkel UW STOFKEUZE
BEPAALT DE PRIJS VAN UW volledige maatPAK

TWEEDELIG MAATKOSTUUM START VANAF €650 MET LEVERTIJD 5 WEKEN BIJ EEN HUISSTOF. LUXUEUZE STOFHUIZEN HEBBEN EEN LEVERTIJD VAN 6-7 WEKEN.

Pantalon        – startprijs 216 euro
Blazer             – startprijs 434 euro
Gilet                – startprijs 216 euro
Blazerdress   – startprijs 543 euro

Maathemd    – startprijs 250 euro